Novosti‎ > ‎

Kako započeti!

objavio 31. kol 2015. 23:32 Udruga Šapa u srcu   [ ažurirano 31. kol 2015. 23:57 ]
Nemam više niti riječi niti snage za sve ovo što se dešava, danas nam je udomljen mali pekinezer i malena iz legla baćenih ispod jankomirskog mosta a ja umjesto da vam se pohvalim o udomljenju ja plačem i neznam više kako stići na sve dojave.
Hvala Martina i Dario Ožanić koji su opet uletili sa prijevozom. 
Ova mini kujica iznemogla i izgladnjela sa svojim štencima je nađena na livadi nepomična a zvala nas je cura koja je vidjela 
kako je djeca šutaju dok štenci cvile i skrivaju se uz mamu od straha.
Moje srce ovo više nemože izdržati, bili smo kod veterinara koji je došao na poziv i dao sve od sebe da digne malenu iz mrtvih, sada je kod mene, prima infuziju i čeka nas duga noć.
A veterinarski dugovi se ovako gomilaju i neznam više kako da platim bar dio duga a kamoli sve. 
Pomozite nam bar vi koji ste u mogućnosti, za našega Kikija je dug 3 tisuće kuna, također njegova kolica 60 eura, kod veterinara u Josipdolu 1800 kuna još ostalo plus još ovaj dug će biti za liječenje kujice. 
Veterinarska bolnica preko 5 tisuća, neki od njih koji su se liječili već su i udomljeni a dug je ostao, ako netko želi platiti koji račun također mogu poslati u inbox račun da ga direktno plati.
Ako nađete kupca za auto od udruge također ga proslijedite da bar dio duga podmirimo jer izgleda da bolesni neće prestati pristizati. 
Uplatiti možete na račun udruge sa naznakom "za veterinarske troškove" 
IBAN:HR6724020061100675185