Novosti‎ > ‎

Molba za pomoć

objavio 13. kol 2015. 23:36 Udruga Šapa u srcu   [ ažurirano 13. kol 2015. 23:40 ]
Pošto sam dobila puno kritika u inbox da se dovoljno ne oglašavam za pomoć i da mnogi ljudi koji bi pomogli ne znaju da nam treba pomoć a rado bi pomogli da znaju, ja ipak mislim da večina njih vidi....ali ipak evo ponavljam za sve one koji su u mogućnosti da nam pomognu a nisu do sada vidjeli da nam je pomoć potrebna i apeliram da nam pomognu.
Za sve vas koji mislite da namjerno ne sjedim na fb i molim pomoć imam samo jednu poruku: 
Iza udruge "Šapa u srcu" stoji samo jedna volonterka koja se sada već brine za oko 60 životinja, koja ima bolnicu doslovce doma i bdije noći i noći nad tim malenim stvorenjima, ta ista je imala nekada svoj život koji zahvaljujući neljudima više nema, koja je prodala sve vrijedne stvari da bi oni imali potrebne lijekove 
i hranu. Nezna odbiti niti jednu životinju iako zna da više nema mogućnosti niti novaca niti vremena i grca u veterinarskim dugovima, a što je najbitnije nema vemena nekada odgovoriti na poruku, javiti se na telefon a ni pisati po fb pa makar i moliti pomoć jer Anica je samo jedna i ne može se klonirati.
Između bolesnih i zdravih, trčanja vetu, pa trk na drugu lokaciju desi se da nešto zaboravim i oprostite mi vi svi na tome, ako stignem objaviti jedan apel za pomoć možda nemam vremena ga stalno objavljivati ali znajte da nam je pomoć uvijek dobrodošla i nikada nije kasno.
Vaših 20 kuna od srca danas će nahraniti jednu njuškicu, sada imamo puno bolesnih.
Potreban nam je canaglob i panacur, veterinarski troškovi svaki dan rastu i zato imajte na umu da vas mi trebamo uvijek.
Objavili apel ili ne mi ovisimo o vama, ja im mogu dati ljubav i svoje vrijeme ali vi ste ti o kojima ovisi hoće li biti siti i veterinarski zbrinuti i dali će dobiti potrebne lijekove, cijepiva itd....
Za sve koji su u mogućnosti pomoći kojom kunom za naše bolesnike, račun udruge je na naslovnoj strani ali evo i ovdje za svaki slučaj i nadamo se vašoj pomoći i podršci.
Hvala

Udruga za zaštitu životinja "Šapa u srcu"
HR6724020061100675185