O nama

  • Udruga "Šapa u Srcu" osnovana je 28.9.2013.god. i funkcionira kao i svaka neprofitna organizacija zahvaljujući donacijama građana, ali i zahvaljujući trudu i suradnji dobrih ljudi.

  • Pošto na području Ogulina ne postoji ni jedna udruga, niti jedno utočište gdje bi se napuštene životinje mogle skloniti od vanjskog svijeta koji je nažalost postao pun mržnje prema onima koji si ne mogu sami pomoći i koji ovise od ljudske ruke, ponukana svime time, odlučili smo mi pojedinci osnovati udrugu i založiti se za naše četvoronošce i zaštititi ih od razjarenih lovaca i ljudi bez srca i duše. Svaki dan nalazimo nove žrtve ljudskoga roda, tako da na adresi već imamo nekoliko štićenika za udomiti, a dosta ih je već udomljeno.

  • Odlučili smo reći "Stop nasilju" nad tim živim bićima i borit ćemo se protiv toga, djelovat ćemo na području cijele Karlovačke županije i dalje.

  • Stoga pozivamo sve na AKTIVNOST

  • Postanite volonter, djelujte u svojoj okolini, udomite psa ili macu, pomozite pronaći udomitelja i proširiti vijest o životinjama koje traže novi dom, pomozite nam dobrovoljnim prilozima ili donacijama u materijalnom obliku koja su nam od velike pomoći: materijali za bokseve, kućice, deke, posudice, povodci, hrana, sredstva protiv nametnika....

  • Udruga NEMA službeni azil, pa svoje životinje držimo kod privatnih ljudi, volontera, po stanovima, kućama, dvorištima i privatnim zemljištima, ali uskoro ćemo imati i svoje sklonište.

"Šapa u srcu" ~ Udruga je u procesu zatvaranja.

OIB 83472304119

M: 091/7542-632

facebook "Šapa u srcu"

"Onaj tko hoće nešto da učini naći će način, a onaj tko ne želi da učini ništa naći će opravdanje"